Sosyal Medya Açık Rıza Onay Formu

Acıpayam Belediye Başkanlığı .

Sosyal Medya Açık Rıza Onay Formu

Acıpayam Belediyesi tarafından, Basın-Yayın, belediye hizmetleri tanıtımı, etkinlik, festival faaliyetleri sırasında ilgili kişilere ait fotoğraf ve video çekilmektedir. Kişisel Verilerin korunması ile ilgili detaylı aydınlatma metni Acıpayam Belediyesi’ne ait internet sitesinde ( kvkk.acipayam.bel.tr ) yer almaktadır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında tarafıma gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bu doğrultuda, işlendiği belirtilen bana ait görsel ve işitsel kişisel verilerin (fotoğraf ve video); Basın-Yayın, belediye hizmetleri tanıtımı faaliyetleri kapsamında düzenlenen faaliyet/etkinliklerin kamuoyu ile paylaşımı, tanıtımı ve bilgilendirme amacıyla Acıpayam Belediyesi resmî internet siteleri ile sosyal medya hesaplarında paylaşılmasına;

Onay veriyorum.                                                                Onay vermiyorum.

Adı-Soyadı     :                                                                     Adı-Soyadı      :

Tarih              :                                                                      Tarih              :

İmza               :                                                                      İmza               :